Jdi na obsah Jdi na menu

o stravě

 

 

 

 

O stravě už byly popsány tuny papíru. V poslední době se o ní mluví hlavně v souvislosti se změnami přístupů k léčení těžce nemocných lidí, kteří umírají, nejen dle mého názoru mnohdy zcela zbytečně. Není to snad jen nevůle ze strany "ošetřujících a léčících" záměrně zde nepíšu uzdravujících lékařů a sester, ale zejména z nedostatku informací, které často plynou z naučených teorií, zastaralých léčebných principů a nakonec neschopnosti jedince flexibilně reagovat na nastalou situaci - příklad. tedy člověk těžce nemocný, který nemá co ztratit, není ochoten změnit své stravovací návyky, které je ovšem třeba překopat od základů. Člověk, který tzv. nemá co ztratit, totiž může zapomenout na předsudky typu - potřebuju maso jinak nepřežiju, nebo potřebuji teplé jídlo alespoň jednou denně. Nechci někomu cokoliv  vnucovat, ale s čistým svědomým můžu prohlásit, že syrová bezmasá strava je léčivá. A to prosím přirozeně léčivá. 

Tzv. nevyléčitelné nemoci se skutečně vyléčit dají. Bez doktorů a úspěšně. Pokud opravdu chceme a pokud jsme ochotni se vzdát některých zaběhnutých návyků.

 

   Není třeba mluvit o desítkách ani stovkách úspěšně vyléčených lidí, jelikož jsou jich  tisíce. A jejich případy jsou zdokumentovány. V této rubrice se tedy budeme zabývat stravou. Syrovou bezmasou stravou, takže kdo dočetl až sem, ví dopředu, co ho čeká - a může buď mávnout rukou, nebo se se stále se rozšiřujícím avšak nikoliv novým fenoménem jménem Syrová strava trochu blížeji seznámit :-)

 

 V této souvislosti bych rád upozornil na jednoho z moderních průkopníků přirozeného léčení syrovou stravou tedy na pana Dr. Normana Walkera.

 

 

 

 

 

 walker.jpg Fenomenální výsledky jeho práce jsou dodnes známy po celém světě a společně s opětovně celosvětově rostoucím významem syrové stravy, nejen jako léku, ale především jako prostředku k získání zdraví a kondice po celý život, se znovu dostává do povědomí širší veřejnosti.

Zde jsou ke stažení některé z jeho publikací :

 

 Omládněte

 Zářící zdraví

 Zeleninové šťávy

 Tlusté střevo bez zácpy

 Zdraví a salát

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rubriky

Norman W. Walker

Příspěvků: 0

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 250328
Měsíc: 2205
Den: 84