Jdi na obsah Jdi na menu

Echo 91 - zde odkojen

Kterak jedno ucho..navštívilo echo.

K dyž jsem jako mladý ucho před x lety přišel do Echa, v první chvíli jsem si myslel, že tam nebude dost srandy nebo že se snad budu nudit - mýlil jsem se, opak byl pravdou. Kdybych udělal sestřih jen z jednoho večera s Váma, měl bych zážitek na několik dnů dopředu. Sranda až ..na krev, opravdovost každýho okamžiku strávenýho v kapele, nejistota toho co v násl.chvíli přijde, to vše sečteno podtrženo rovná se - specifickej kulturní a hlavně životní zážitek. Maturiťáky, svatby, letní parkety. Lhal bych kdybych řekl, že mi to občas nechybí.
 K tomu dlouhé, předlouhé večery a noci, nekonečný stěhování, stavění a boření krámů, spousta chlastu, řvaní do mikrofonu do tří do rána a také soustavné vnitřní neuvědomování si faktu, že  je člověk vidět, což mimo jiné skýtá řadu příležitostí ke všemu a je úplně jedno, jestli se držíte zpátky, prostě tomu neuniknete, kdo to zná, ví :-)

  Kája a Pája - dva hlavní žijící zakladatelé, kteří táhnou káru jménem echo 91 dodnes a samozřejmě Martin basák - díky kluci ! Díky za tu školu...a za všechno! 

www.echo91.cz

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 250793
Měsíc: 2341
Den: 73